Roadtrip del 2.

Houston
Pa Onsdagen vaknade vi dar i Houston och tog oss sedan till NASA Space Center. Det var ett virrvarr for att komma dit men vi lyckades till sist efter att ha akt fel och blivit tillsagda att aka en annan vag och da vi akt den kom vi fel i alla fall och polisen kom och sa att vi var inne pa fel omrade dar bara de som jobbar far vara. Men dom var snalla mot oss och fragade bara om det var museumet vi skulle till och sen fick vi annu en beskrivning och da hittade vi slutligen. Det var forresten valdigt varmt och soligt hela den dagen! Typiskt nar vi var inne pa museumet men skont anda. Museumet var stort och valdigt intressant. Vi tog en guidad tur och fick se rummet dar de skoter saker fran och dar de tog emot "samtalet" dar astronauterna 1969, efter att ha landat pa manen, sa "Houston, Tranquility Base here. The Eagle has landed." Ja det var mycket annat vi fick se ocksa men jag orkar inte skriva ut allt, ni far se pa bilderna helt enkelt :)
Vi borjade kora mot New Orleans pa kvallen och sov sedan i bilen pa en sadan dar saker vilo-plats.

    
Pa vagen mot Houston. Pa museumet typ. Tour-grejen vi akte med. Har var vi!
   
Kontrollrummet typ. Har tranar/provar de grejer. Sa kan det se ut i en rymdraket :)
    
De pa Apollo 11, Aldrin t.h. Vi pa museumet. Blue Bonnets, state blomma. Hard Rock Cafe.
New Orleans
Pa torsdagen korde vi ju som sagt vidare mot New Orleans. Kom dit och installerade oss pa vart hostel, "India House". Sedan gick vi och tog en san dar typ "sparvagn" till French Quarter och kollade runt dar. Motte upp Hannah dar ocksa och vi gick till floden. Mississippi River. Vi at kvallsmat pa en restaurang dar och jag at "Seafood Gumbo". Pa kvallen gick vi ut typ pa "Bourbon street" som ar sjalva gatan dar alla klubbar,barer och liknande ar. Sen sov vi pa hostelet pa natten.
   
Pa vagen mot New Orleans. Mississippi River. Maten, Hannah & jag. Har var det vi at...
    
Majs-stjalks grinden. Bourbon Street. Handgranades (drink). Kul skugga vid kyrkan.
Pa fredagen akte jag och Hannah och tittade pa kyrkogardar i New Orleans for dom ar sa annorlunda. Pa grund av oversvammningsrisken sa graver de inte ner de doda, utan har dem ovan mark istallet. Efter det akte vi och Hanna till trask turen "Swamp tour". Det var haftigt, vi akte en bat dar och tittade pa naturen och djur typ ormar, faglar och sant. Till sist av allt fick vi antligen se en liten alligator :) Pa kvallen gick vi ut igen pa Bourbon Street.
    
Kyrkogarden i New Orleans. Grav for en typ "haxa". STORA gravar... Trask-turen.
   
Haftig fagel dar. Lite "civilisation" :P Husen maste byggas hogt, pga oversvamningsrisk.
     
Antligen en alligator! Det var trevligt :) Jag utanfor byggnaden. Baksidan av Hostel,fredag kvall.

Pa lordagen akte vi till Huntsville i Texas. Dar hittade vi en bra affar och jag kopte cowboy-boots. Sen akte vi ut pa landet rent ut sagt dar i Huntsville och tittade pa "Ranch Rodeo". Det var roligt att se och det holl pa lange sa sen gick vi bara till bilen, korde lite och sov i bilen igen pa en san dar Rastplats grej...
    
Hostel framsida. Hostel baksidan, med pool :) Jag i rummet dar.  Pa Ranch Rodeon, lordag.
   
Det var annorlunda. Stackars kalvar! Jag och Hanna i vara trojor :)

Sondagen korde vi till Dallas igen och lamnade tillbaka bilen pa flygplatsen och sen flog vi tillbaka till Chicago igen.

Ha det bra allihopa!
Kram Madeleine

1a Maj!

Ja istallet for Roadtrip del 2 kommer har ett kort inlagg bara.
Tar det andra imorn eller senare idag.

Tankte bara skriva att Pasken var helt ok, umgicks med Conny mestadels.
Igar var det Maries avskedsparty och idag Noahs kalas...

Hade sista uppgiften pa College i torsdags ocksa, gick ok.
Far se vad slutbetyget blir pa kursen sen pa Torsdag!

Bilder kommer senare, har en del att lagga in i datorn forst.

JO! Kom pa att det ar inte alltid man tanker pa vad folk egentligen sjunger om. Men om man gor det sa blir latarna ibland samre an de var forut. Ibland vill man inte veta vad det handlar om helt enkelt. Horde en lat pa radion harom dagen som var jattebra! Sen lyssnade jag pa den pa datorn och dar stod det vad den handlade om, sag ocksa videon till den och det var inte bra. Handlade om att skjuta folk och krig mot poliser och sa.
Men lyssna, den later ju jattebra om man inte vet!

Fast har har vi en gammal hedlig bra lat, tacka vet jag Beatles! <3


Hoppas det ar bra med alla och att ni hade en trevlig Valborg igar!
Har ar det ANTLIGEN var :)

Kram Madeleine

RSS 2.0