Aloha!

Hawaii here I come!
Har bokat flyg nu till Hawaii (Oahu). Aker Mandag 11e oktober & ar tillbaka Sondag 17e oktober.
Resan dit ar direktflyg & tar 8h&45 min. Resan hem har ett stopp & ar 10h&11min lang inkl stopp.
Ska boka hostel snart med, blir nog "Polynesian Hostel Beach Club" nara Waikiki Beach...
Ja jag aker ensam men jag tror det kommer bli trevligt anda!
Jag kan ju traffa folk pa vandrarhemmet och det ordnar ju aktiviteter och sant med.
Plus att jag kommer vara upptagen med att hanga vid stranden och kolla in naturen och sa :)

Jaja, ville bara beratta det!

For ovrigt gar det bra med barnen och allt. College ikvall och det ar trevligt. Ikvall ska vi titta pa pjasen "Stuart Little" (gratis) och sedan diskutera den i klassen. I laxa har vi sedan att skriva en "Produktionsutvardering" av pjasen med hjalp av nagra fragor vi fatt.
Den "gamla" au pairen Sabrina ar har nu och halsar pa med sin pappa. Barnen tycker det ar roligt att ha 2 au pairer :) Eftersom jag jobbade i sondags (18-24) sa borjar jag inte forran kl 13 idag istallet.

Jaja, nu ska jag aka och trana! (maste ju komma i form infor Hawaii, hehe)

Kram Madeleine

Femton...

Har varit 15 manader har idag, i Usa alltsa.
Tiden gar sa fort, nu ar det bara ca 9-10 manader kvar...

I mandags jobbade jag 7:30-16:30, Chloe hade preschool, sen var jag i parken med Noah da. Hamta Chloe igen och sen hem och laga mat och ata innan jag gar med Noah till skolbussen kl 12:25. lekte med Chloe lite och sen sov hon ca 13:45-15:00 eller sa, under tiden da sorterade jag och plockade ordning pa alla leksakerna dom har. Puh! Det var mycket jobb med det, dom har ju sa mycket och det var mycket som lag i fel lador och sant... Sedan vackte jag Chloe och vi umgicks lite och sedan hamtade vi Noah vid bussen igen vid 15:55. Marie & patrick kom hit till Gurnee sen pa kvallen och umgicks lite.
Tisdags (igar) jobbade jag 7:30-16:30, var med barnen till kl 9 ungefar, da gick vi upp for att kla pa Chloe hennes dansklader och Noah sina "chinguards" (smalbensskydd typ for fotbollen), sen for vi ivag till Hunt Club Center for aktiviteter... Forst gick jag med Chloe till hennes dansklass, sedan med Noah till hans fotbollsklass och da satt jag lite dar och pratade med en annan au pair (Meli). Som jag har playdates med ibland och som har en vardson i den fotbollsklassen ocksa... Sedan var det dags att ga och titta till Chloe lite, sedan tillbaka till Noah for att hamta honom nar han va klar, sedan gick vi och hamtade Chloe nar hon var klar. Fort hem (vid 11:00) och duscha Noah lite i badkaret. Som tur var lagade pappan mat den dagen sa jag slapp det i alla fall, sen ata och folja Noah till bussen 12:25. nar han var i Kindergarten spelade jag spel med Chloe, sedan sov hon ca 13:30-15:00 och da passade jag pa att vila lite plus leta bilder till Noahs collage for hans skola pa mandag... Sedan vacka Chloe och hamta Noah fran bussen 15:50. pa kvallen hade jag College och det verkade helt ok. Inte lika bra som Acting klassen jag hade forra terminen, men jag kommer nog gilla den har med :) laser  "Introduction to Theatre" nu! Den ar kl 19-22 och sen akte jag hem och sov sa klart...
Idag (onsdag) jobbade jag forst 8-12, skjutsade Chloe till preschool och sen akte jag med Noah till en "hobby affar" typ for att kopa Poster papper typ och lite sadant for hans collage pa mandag... Sen akte vi till Mia och hade playdate kl 10:15-11:20, dags att hamta upp Chloe igen och sen laga mat lite snabbt (blev bara Peanutbutter&jelly sandwich med banan och pretzels till). Sedan slutade jag kl 12 och da pratade jag med Evelina pa Msn i typ 2 timmar, sen akte jag till college for att kopa bok men den va for dyr. Akte hem och vardmamman hjalpte mig att hitta billigare bok pa internet och sa bestallde vi den sa den kommer pa fredag. Sen vilade jag lite och sen dags att jobba kl 18 igen och da lagade jag mat igen (kokade upp nagra Polska korvar och hade brod till och gurka). Laggdagsrutin vid 19:30, vilket innebar att vi gick upp och gick pa toa, bytte om & borsta tander, tvatta ansikte & hander, laste tva sagor och sedan puss, "nedrakning" med tacket och godnatt min skatt... Kom ner igen vid 20:15 och nu ar kl 20:45. Ska se en film snart och sen vila/sova tror jag... Foraldrarna kommer hem vid 24.

Lite bilder fran senaste tiden typ:
    
Chloe 1a dan i Preschool :) Chloe & Ceci (hennes kompis). Fore dans & fotboll. Picnic!
    
Noah & Carson. Noah 1a dan i Kindergarten. Vickys "goodbye". Jag & Marie. HAHA,jag & Patrick
   
Vi 3 i Kenosha en fin dag. Laura & jag i Chicago. Jag & Marie i Chicago. Jag & Rita (six flags).


Niagarafallen!

Har kommer lite bilder fran Niagrafallen, 14-15e augusti, med Vicky.

     
BUFFALO, ganska ode stad det dar, empty. Vid Niagarafallen. Har ar dom! :)
   
Vicky & jag pa baten. NiagaraFallen... Jag och fallen, hehe... Det ar sa stort och fint. 
     
Vicky & jag igen... Jag pa Hard Rock Cafe. I Buffalo igen... Niagarafallen, nighttime.

RSS 2.0